Ontdek Portugal


Nieuwste inspiratie voor je volgende trip

albufeira
Albufeira
Grote kans dat de naam Albufeira je bekend in de oren klinkt. Dit ooit zo rustige en pittoreske vissersdorp is vandaag de dag namelijk uitgegroeid tot de bekendste badplaats van de Algarve. Vooral jongeren weten in de zomermaanden hun weg naar Albufeira te vinden om te feesten in de vele bars, clubs en discotheken die […]

PORTO

ALGARVE


Een mild klimaat, zo’n 300 dagen zon per jaar, goudgele stranden en een grillige, imposante rotsformaties waar je U tegen zegt. Welkom in de Algarve, de meest zuidelijke regio van Portugal.

LISSABON

Het bruisende Lissabon is meer dan alleen de hoofdstad van Portugal. Want ook in de omgeving is er veel te zien en te doen.

PORTO

Een rijk historisch centrum, de welbekende kade vol gekleurde huisjes aan de Douro rivier en natuurlijk de port: Porto is een stedentrip bestemming bij uitstek.

NORTE


Groene heuvellandschappen, verschillende natuurparken en een rijke historie: in het noorden van Portugal kijk je letterlijk je ogen uit.

OVER

Portuguide

Ontdek Portugal op Portuguide.nl en laat je inspireren voor je volgende vakantie. Van grillige rotsformaties in de zuidelijke Algarve tot het groene noorden: wij laten je graag zelf ervaren hoe veelzijdig Portugal is.

faro
Zien en doen

Ontdek Portugal op eigen tempo en ervaar dat er meer is dan enkel zon, zee en strand

vliegveld-faro-airport
Praktische info

Van vliegvelden tot autohuur en van tolwegen tot het weer: een goede voorbereiding is het halve werk

Overnachten

Van luxueuze villa’s tot eenvoudige hotels: overnachten in Portugal biedt voor ieder wat wils