Dat Portugal voor ieder wat wils biedt, blijkt wel uit de hoeveelheid bestemmingen waar je uit kunt kiezen.

Hoe veelzijdig Portugal is zul je zelf ervaren wanneer je meerdere bestemmingen bezoekt. Het noorden typeert zich als groen en heuvelachtig, terwijl je in het zuiden geniet van goudgele stranden omringd door grillige rotspartijen.

albufeira

Albufeira

Verreweg de meest populaire badplaats van de Algarve. waar vooral jongeren hun weg er in de zomermaanden naar weten te vinden.

carvoeiro-algarve-portugal

Carvoeiro

Ingeklemd tussen de rotspartijen waar de Algarve zo bekend om staat ligt Carvoeiro. Een van oorsprong gemoedelijk vissersdorp dat vandaag de dag nog steeds zijn charme heeft weten te behouden.

Ferragudo

Een van de mooiste dorpen van de Algarve als je het ons vraagt. De perfecte bestemming om de authentieke Algarve te ervaren.

lagos-algarve-portugal

Lagos

Gelegen in het westen van de Algarve is Lagos een populaire en bruisende vakantiebestemming. Niet zo gek als je je bedenkt dat de stad omgeven is door misschien wel de mooiste stranden van de Portugese zuidkust.

quarteira-algarve-portugal

Quarteira

Het ooit zo gemoedelijke Quarteira is vandaag de dag een van de populairste badplaatsen van de Algarve. Niet alleen geliefd onder buitenlandse toeristen maar ook de Portugezen zelf.

quinta-do-lago-algarve-portugal

Quinta do Lago

Zonder twijfel is Quinta do Lago de meest exclusieve bestemming van de Algarve. Liefhebbers van luxe en rust kunnen hun hart ophalen in dit exclusieve gebied aan de Portugese zuidkust.

vale-do-lobo

Vale do Lobo

Net als het nabijgelegen Quinta do Lago behoort Vale do Lobo ook tot de exclusievere bestemmingen van de Algarve. Vooral golfliefhebbers bezoeken dit oudste resort van Portugal maar al te graag.